Stoc.us   - Free Stock Market Game



5 pemenang pangbadagna di Transportation
Sat Aug 31 2019

Kami parantos ngempelkeun saham anu ngagaduhan kauntungan anu langkung saé dina Transportation. Saham ieu béda dina sababaraha aspék sareng éta pantes diajarkeun aranjeunna pikeun paham béda sareng panginten kasempetan investasi anu anyar. Kanyataan yén saham saham henteu saé hartosna éta bakal tetep kaluhur, tapi éta kadang leres. Éta ogé penting pikeun ngira-ngira kaputusan investasi henteu ukur dumasar kana kanyataan yén saham naék pisan dina dinten anu dipasihkeun, tapi ogé mertimbangkeun faktor-faktor sanés sapertos cap pasar, minat ayeuna saham (volume saham), hasil na sareng kauntungan sareng umumna mangrupikeun trend pertumbuhan / turunna dina jangka waktu anu langkung ageung (sanés ngan ukur sadinten). Janten hayu urang ningali 5 pemenang anu hébat dina ieu:

Expeditors International of Washington (EXPD)

Expeditors International of Washington ngagaduhan kauntungan 1.47%. Pausahaan ieu ningalikeun pasar cap $ 12.96B. Dina minggu kamari waé, sahamna dirobih ku -3.97%. Dina bulan pamungkas ku -10.02%, sareng dina taun ka tukang ku -10.33%. Dina laporan penghasilan anu terakhir, ngalaporkeun pendapatan $ 8.138B kalayan pertumbuhan pendapatan 17.59%. Kauntungan kasar totaled $ 2.620B. <Brr> Popularitas saham tiasa diukur ku sabaraha transaksi jual-jual anu dilakukeun dina hiji dinten. Pikeun EXPD, jumlahna pikeun volume 894501.

DHT Holdings (DHT)

DHT Holdings ngagaduhan kauntungan 1.46%. Pausahaan ieu ningalikeun pasar cap $ 0.86B. Dina minggu kamari waé, sahamna dirobih ku -3.19%. Dina bulan pamungkas ku -11.77%, sareng dina taun ka tukang ku 28.10%. Dina laporan penghasilan anu terakhir, ngalaporkeun pendapatan $ 0.376B kalayan pertumbuhan pendapatan 5.88%. Kauntungan kasar totaled $ 0.138B. <Brr> Popularitas saham tiasa diukur ku sabaraha transaksi jual-jual anu dilakukeun dina hiji dinten. Pikeun DHT, jumlahna pikeun volume 965538.

Grupo Aeroportuario Del Pacifico S.A. B. de C. (PAC)

Grupo Aeroportuario Del Pacifico S.A. B. de C. ngagaduhan kauntungan 1.26%. Pausahaan ieu ningalikeun pasar cap $ 6.04B. Dina minggu kamari waé, sahamna dirobih ku -1.17%. Dina bulan pamungkas ku -10.18%, sareng dina taun ka tukang ku 7.00%. Dina laporan penghasilan anu terakhir, ngalaporkeun pendapatan $ 0.721B kalayan pertumbuhan pendapatan 14.62%. Kauntungan kasar totaled $ 0.595B. <Brr> Popularitas saham tiasa diukur ku sabaraha transaksi jual-jual anu dilakukeun dina hiji dinten. Pikeun PAC, jumlahna pikeun volume 56781.

Brinks Company (The) (BCO)

Brinks Company (The) ngagaduhan kauntungan 1.25%. Pausahaan ieu ningalikeun pasar cap $ 4.22B. Dina minggu kamari waé, sahamna dirobih ku -9.48%. Dina bulan pamungkas ku -21.55%, sareng dina taun ka tukang ku -10.57%. Dina laporan penghasilan anu terakhir, ngalaporkeun pendapatan $ 3.489B kalayan pertumbuhan pendapatan 4.24%. Kauntungan kasar totaled $ 0.786B. <Brr> Popularitas saham tiasa diukur ku sabaraha transaksi jual-jual anu dilakukeun dina hiji dinten. Pikeun BCO, jumlahna pikeun volume 505078.

J.B. Hunt Transport Services (JBHT)

J.B. Hunt Transport Services ngagaduhan kauntungan 0.89%. Pausahaan ieu ningalikeun pasar cap $ 9.88B. Dina minggu kamari waé, sahamna dirobih ku 0.26%. Dina bulan pamungkas ku -2.90%, sareng dina taun ka tukang ku -21.30%. Dina laporan penghasilan anu terakhir, ngalaporkeun pendapatan $ 8.615B kalayan pertumbuhan pendapatan 19.82%. Kauntungan kasar totaled $ 3.367B. <Brr> Popularitas saham tiasa diukur ku sabaraha transaksi jual-jual anu dilakukeun dina hiji dinten. Pikeun JBHT, jumlahna pikeun volume 1088982.



This article was brought to you by the team at Stoc.us.

Email: Stocus@outlook.com


Change language: Afrikaans Arabic Azerbaijani Belarusian Bulgarian Bengali Bosnian Catalan Cebuano Czech Danish German Greek English Esperanto Spanish Estonian Basque Persian finnish French Irish Galician Gujarati Hausa Hindi Hmong Croatian Haitian Creole Hungarian Armenian Indonesian Igbo Icelandic Italian Hebrew Japanese Javanese Georgian Kazakh Khmer Kannada Korean Latin Lithuanian Latvian Malagasy Maori Macedonian Malayalam Mongolian Marathi Malay Maltese Myanmar (Burmese) Nepali Dutch Norwegian Chichewa Punjabi Polish Portuguese Romanian Russian Sinhala Slovak Slovenian Somali Albanian Serbian Sesotho Sudanese Swedish Swahili Tamil Telugu Tajik Thai Filipino Turkish Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Yiddish Yoruba Chinese Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Zulu


Copyright(c) Stoc.us