Stoc.us   - Free Stock Market Game5 fituesit më të mëdhenj në SEKTOR
Sat Aug 31 2019

Ne kemi mbledhur stoqet që kishin fitimin më të madh në SEKTOR. Këto aksione janë të ndryshme në disa aspekte dhe ia vlen t'i studioni ato për të kuptuar ndryshimet dhe ndoshta të përcaktoni mundësi të reja investimi. Fakti që një stok rritet, nuk do të thotë se do të vazhdojë të rritet, por kjo ndonjëherë është e vërtetë. Shtë gjithashtu e rëndësishme të vlerësohen vendimet e investimeve jo vetëm në bazë të faktit se aksionet rriten shumë në një ditë të caktuar, por gjithashtu të merren parasysh faktorë të tjerë si kapaku i tij në treg, interesi aktual për aksionet (vëllimi i aksioneve), të ardhurat e tij dhe fitimet dhe në përgjithësi është tendenca e rritjes / rënies në periudha më të mëdha kohore (jo vetëm një ditë). Pra, le të shohim këta 5 fitues të shkëlqyeshëm të ditës:

EMRI (EXPD)

Expeditors International of Washington kishte një fitim prej 1.47%. Kjo kompani krenohet me një kapak tregu prej $ 12.96B. Vetëm në javën e fundit, stoku u ndryshua me SHTAT%. Në muajin e fundit nga -10.02%, dhe në vitin e fundit nga -10.33%. Në raportin e saj të fundit të fitimeve, ajo raportoi të ardhura prej $ 8.138B me rritjen e të ardhurave të 17.59%. Fitimi bruto arriti në $ 2.620B.
Popullariteti i një stoku mund të matet me numrin e transaksioneve blerje-shitje që bëhen në një ditë. Për EXPD, kjo arriti në një vëllim 894501.

EMRI (DHT)

DHT Holdings kishte një fitim prej 1.46%. Kjo kompani krenohet me një kapak tregu prej $ 0.86B. Vetëm në javën e fundit, stoku u ndryshua me SHTAT%. Në muajin e fundit nga -11.77%, dhe në vitin e fundit nga 28.10%. Në raportin e saj të fundit të fitimeve, ajo raportoi të ardhura prej $ 0.376B me rritjen e të ardhurave të 5.88%. Fitimi bruto arriti në $ 0.138B.
Popullariteti i një stoku mund të matet me numrin e transaksioneve blerje-shitje që bëhen në një ditë. Për DHT, kjo arriti në një vëllim 965538.

EMRI (PAC)

Grupo Aeroportuario Del Pacifico S.A. B. de C. kishte një fitim prej 1.26%. Kjo kompani krenohet me një kapak tregu prej $ 6.04B. Vetëm në javën e fundit, stoku u ndryshua me SHTAT%. Në muajin e fundit nga -10.18%, dhe në vitin e fundit nga 7.00%. Në raportin e saj të fundit të fitimeve, ajo raportoi të ardhura prej $ 0.721B me rritjen e të ardhurave të 14.62%. Fitimi bruto arriti në $ 0.595B.
Popullariteti i një stoku mund të matet me numrin e transaksioneve blerje-shitje që bëhen në një ditë. Për PAC, kjo arriti në një vëllim 56781.

EMRI (BCO)

Brinks Company (The) kishte një fitim prej 1.25%. Kjo kompani krenohet me një kapak tregu prej $ 4.22B. Vetëm në javën e fundit, stoku u ndryshua me SHTAT%. Në muajin e fundit nga -21.55%, dhe në vitin e fundit nga -10.57%. Në raportin e saj të fundit të fitimeve, ajo raportoi të ardhura prej $ 3.489B me rritjen e të ardhurave të 4.24%. Fitimi bruto arriti në $ 0.786B.
Popullariteti i një stoku mund të matet me numrin e transaksioneve blerje-shitje që bëhen në një ditë. Për BCO, kjo arriti në një vëllim 505078.

EMRI (JBHT)

J.B. Hunt Transport Services kishte një fitim prej 0.89%. Kjo kompani krenohet me një kapak tregu prej $ 9.88B. Vetëm në javën e fundit, stoku u ndryshua me SHTAT%. Në muajin e fundit nga -2.90%, dhe në vitin e fundit nga -21.30%. Në raportin e saj të fundit të fitimeve, ajo raportoi të ardhura prej $ 8.615B me rritjen e të ardhurave të 19.82%. Fitimi bruto arriti në $ 3.367B.
Popullariteti i një stoku mund të matet me numrin e transaksioneve blerje-shitje që bëhen në një ditë. Për JBHT, kjo arriti në një vëllim 1088982.This article was brought to you by the team at Stoc.us.

Email: Stocus@outlook.com


Change language: Afrikaans Arabic Azerbaijani Belarusian Bulgarian Bengali Bosnian Catalan Cebuano Czech Danish German Greek English Esperanto Spanish Estonian Basque Persian finnish French Irish Galician Gujarati Hausa Hindi Hmong Croatian Haitian Creole Hungarian Armenian Indonesian Igbo Icelandic Italian Hebrew Japanese Javanese Georgian Kazakh Khmer Kannada Korean Latin Lithuanian Latvian Malagasy Maori Macedonian Malayalam Mongolian Marathi Malay Maltese Myanmar (Burmese) Nepali Dutch Norwegian Chichewa Punjabi Polish Portuguese Romanian Russian Sinhala Slovak Slovenian Somali Albanian Serbian Sesotho Sudanese Swedish Swahili Tamil Telugu Tajik Thai Filipino Turkish Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Yiddish Yoruba Chinese Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Zulu


Copyright(c) Stoc.us