Stoc.us   - Free Stock Market Game5 најголеми победници во СЕКТОР
Sat Aug 31 2019

Собравме акции што имаа најголема добивка во СЕКТОР. Овие акции се различни во неколку аспекти и вреди да се проучат за да се разберат разликите и можеби да се посочат нови можности за инвестирање. Фактот дека залихите напредуваат не мора да значи дека тој ќе продолжи да расте, но тоа понекогаш е точно. Исто така, важно е да се оценат одлуките за инвестиции не само врз основа на фактот дека залихите пораснуваат многу за одреден ден, туку треба да се земат предвид и други фактори, како што се нејзината пазарна капа, тековниот интерес за акции (обем на акции), неговите приходи и профитот и воопшто тоа е тренд на раст / пад во поголемите периоди на време (не само еден ден). Па, ајде да ги видиме овие 5 одлични победници на денот:

ИМЕ (СИМБОЛ)

Expeditors International of Washington имаше добивка од ЕДЕН ОД% Оваа компанија може да се пофали со пазарна капа од $ 12.96B. Само во последната недела, берзата се менуваше за СЕДНИЦА%. Во последниот месец од -10.02%, а во минатата година за -10.33%. Во својот последен извештај за заработка, тој пријави приход од $ 8.138B со раст на приходите на РЕВЕНУГГ%%. Бруто добивката изнесуваше $ 2.620B.
Популарноста на берзата може да се мери со бројот на трансакции купува-продажба што се вршат за еден ден. За СИМБОЛ, тоа изнесуваше до волумен на 894501.

ИМЕ (СИМБОЛ)

DHT Holdings имаше добивка од ЕДЕН ОД% Оваа компанија може да се пофали со пазарна капа од $ 0.86B. Само во последната недела, берзата се менуваше за СЕДНИЦА%. Во последниот месец од -11.77%, а во минатата година за 28.10%. Во својот последен извештај за заработка, тој пријави приход од $ 0.376B со раст на приходите на РЕВЕНУГГ%%. Бруто добивката изнесуваше $ 0.138B.
Популарноста на берзата може да се мери со бројот на трансакции купува-продажба што се вршат за еден ден. За СИМБОЛ, тоа изнесуваше до волумен на 965538.

ИМЕ (СИМБОЛ)

Grupo Aeroportuario Del Pacifico S.A. B. de C. имаше добивка од ЕДЕН ОД% Оваа компанија може да се пофали со пазарна капа од $ 6.04B. Само во последната недела, берзата се менуваше за СЕДНИЦА%. Во последниот месец од -10.18%, а во минатата година за 7.00%. Во својот последен извештај за заработка, тој пријави приход од $ 0.721B со раст на приходите на РЕВЕНУГГ%%. Бруто добивката изнесуваше $ 0.595B.
Популарноста на берзата може да се мери со бројот на трансакции купува-продажба што се вршат за еден ден. За СИМБОЛ, тоа изнесуваше до волумен на 56781.

ИМЕ (СИМБОЛ)

Brinks Company (The) имаше добивка од ЕДЕН ОД% Оваа компанија може да се пофали со пазарна капа од $ 4.22B. Само во последната недела, берзата се менуваше за СЕДНИЦА%. Во последниот месец од -21.55%, а во минатата година за -10.57%. Во својот последен извештај за заработка, тој пријави приход од $ 3.489B со раст на приходите на РЕВЕНУГГ%%. Бруто добивката изнесуваше $ 0.786B.
Популарноста на берзата може да се мери со бројот на трансакции купува-продажба што се вршат за еден ден. За СИМБОЛ, тоа изнесуваше до волумен на 505078.

ИМЕ (СИМБОЛ)

J.B. Hunt Transport Services имаше добивка од ЕДЕН ОД% Оваа компанија може да се пофали со пазарна капа од $ 9.88B. Само во последната недела, берзата се менуваше за СЕДНИЦА%. Во последниот месец од -2.90%, а во минатата година за -21.30%. Во својот последен извештај за заработка, тој пријави приход од $ 8.615B со раст на приходите на РЕВЕНУГГ%%. Бруто добивката изнесуваше $ 3.367B.
Популарноста на берзата може да се мери со бројот на трансакции купува-продажба што се вршат за еден ден. За СИМБОЛ, тоа изнесуваше до волумен на 1088982.This article was brought to you by the team at Stoc.us.

Email: Stocus@outlook.com


Change language: Afrikaans Arabic Azerbaijani Belarusian Bulgarian Bengali Bosnian Catalan Cebuano Czech Danish German Greek English Esperanto Spanish Estonian Basque Persian finnish French Irish Galician Gujarati Hausa Hindi Hmong Croatian Haitian Creole Hungarian Armenian Indonesian Igbo Icelandic Italian Hebrew Japanese Javanese Georgian Kazakh Khmer Kannada Korean Latin Lithuanian Latvian Malagasy Maori Macedonian Malayalam Mongolian Marathi Malay Maltese Myanmar (Burmese) Nepali Dutch Norwegian Chichewa Punjabi Polish Portuguese Romanian Russian Sinhala Slovak Slovenian Somali Albanian Serbian Sesotho Sudanese Swedish Swahili Tamil Telugu Tajik Thai Filipino Turkish Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Yiddish Yoruba Chinese Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Zulu


Copyright(c) Stoc.us