Stoc.us   - Free Stock Market Game



5 pemenang paling gedhe ing Transportation
Sat Aug 31 2019

Kita wis nglumpukake saham sing entuk bathi paling akeh ing Transportation. Saham kasebut beda karo sawetara aspek lan migunani kanggo sinau kanggo ngerti beda lan bisa uga nyathet kesempatan investasi anyar. Kasunyatan manawa stok munggah mesthi ora bakal tambah manawa bakal terus, nanging kadhang kaya ngono. Sampeyan uga penting kanggo ngevaluasi keputusan investasi ora mung adhedhasar kasunyatan manawa saham mundhak akeh dina, nanging uga bisa nimbang faktor liyane kayata tutup pasar, kapentingan saiki ing saham (volume saham), bathi. lan bathi lan umume minangka tren mundhak / penurunan ing wektu sing luwih gedhe (ora mung sedina). Dadi ayo ndelok 5 pemenang paling apik ing dina iki:

NAMA (EXPD)

Expeditors International of Washington duwe bathi 1.47%. Perusahaan iki gumunggung cap pasar $ 12.96B. Ing minggu kepungkur, saham mung ganti karo -3.97%. Ing wulan pungkasan kanthi -10.02%, lan ing taun pungkasan kanthi -10.33%. Ing laporan penghasilan pungkasan, nglaporake penghasilan $ 8.138B kanthi pertumbuhan pendapatan 17.59%. Bathi reged total $ 2.620B.
Popularitas saham bisa diukur nganggo jumlah transaksi tuku sing digawe sajrone sedina. Kanggo EXPD, jumlah kasebut menyang volume 894501.

NAMA (DHT)

DHT Holdings duwe bathi 1.46%. Perusahaan iki gumunggung cap pasar $ 0.86B. Ing minggu kepungkur, saham mung ganti karo -3.19%. Ing wulan pungkasan kanthi -11.77%, lan ing taun pungkasan kanthi 28.10%. Ing laporan penghasilan pungkasan, nglaporake penghasilan $ 0.376B kanthi pertumbuhan pendapatan 5.88%. Bathi reged total $ 0.138B.
Popularitas saham bisa diukur nganggo jumlah transaksi tuku sing digawe sajrone sedina. Kanggo DHT, jumlah kasebut menyang volume 965538.

NAMA (PAC)

Grupo Aeroportuario Del Pacifico S.A. B. de C. duwe bathi 1.26%. Perusahaan iki gumunggung cap pasar $ 6.04B. Ing minggu kepungkur, saham mung ganti karo -1.17%. Ing wulan pungkasan kanthi -10.18%, lan ing taun pungkasan kanthi 7.00%. Ing laporan penghasilan pungkasan, nglaporake penghasilan $ 0.721B kanthi pertumbuhan pendapatan 14.62%. Bathi reged total $ 0.595B.
Popularitas saham bisa diukur nganggo jumlah transaksi tuku sing digawe sajrone sedina. Kanggo PAC, jumlah kasebut menyang volume 56781.

NAMA (BCO)

Brinks Company (The) duwe bathi 1.25%. Perusahaan iki gumunggung cap pasar $ 4.22B. Ing minggu kepungkur, saham mung ganti karo -9.48%. Ing wulan pungkasan kanthi -21.55%, lan ing taun pungkasan kanthi -10.57%. Ing laporan penghasilan pungkasan, nglaporake penghasilan $ 3.489B kanthi pertumbuhan pendapatan 4.24%. Bathi reged total $ 0.786B.
Popularitas saham bisa diukur nganggo jumlah transaksi tuku sing digawe sajrone sedina. Kanggo BCO, jumlah kasebut menyang volume 505078.

NAMA (JBHT)

J.B. Hunt Transport Services duwe bathi 0.89%. Perusahaan iki gumunggung cap pasar $ 9.88B. Ing minggu kepungkur, saham mung ganti karo 0.26%. Ing wulan pungkasan kanthi -2.90%, lan ing taun pungkasan kanthi -21.30%. Ing laporan penghasilan pungkasan, nglaporake penghasilan $ 8.615B kanthi pertumbuhan pendapatan 19.82%. Bathi reged total $ 3.367B.
Popularitas saham bisa diukur nganggo jumlah transaksi tuku sing digawe sajrone sedina. Kanggo JBHT, jumlah kasebut menyang volume 1088982.



This article was brought to you by the team at Stoc.us.

Email: Stocus@outlook.com


Change language: Afrikaans Arabic Azerbaijani Belarusian Bulgarian Bengali Bosnian Catalan Cebuano Czech Danish German Greek English Esperanto Spanish Estonian Basque Persian finnish French Irish Galician Gujarati Hausa Hindi Hmong Croatian Haitian Creole Hungarian Armenian Indonesian Igbo Icelandic Italian Hebrew Japanese Javanese Georgian Kazakh Khmer Kannada Korean Latin Lithuanian Latvian Malagasy Maori Macedonian Malayalam Mongolian Marathi Malay Maltese Myanmar (Burmese) Nepali Dutch Norwegian Chichewa Punjabi Polish Portuguese Romanian Russian Sinhala Slovak Slovenian Somali Albanian Serbian Sesotho Sudanese Swedish Swahili Tamil Telugu Tajik Thai Filipino Turkish Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Yiddish Yoruba Chinese Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Zulu


Copyright(c) Stoc.us